Tuesday, January 24, 2012

How To Vote (VIDEO)




Assalamualaikum ^_^

Hai kawan-kawan. Korang tau kan blog Emeer ni ada join social media awards 2012. Korang dah vote Emeer untuk award tu? Ramai yang tak nak vote sebab banyak step. Kalau korang betul-betul faham tak susah la. Lepas ni korang kena vote ye? Ada masa 3 hari saja untuk vote. 28 Januari ni tarikh tutup untuk undian. Saya dah sediakan video untuk tunjukkan cara-cara yang sebenar untuk korang vote :


4 comments:

Benjy said...

Hi Salam Kenal,

Benjy suda VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards
2012. Mohon bantuan juga untuk VOTE blog benjystanis dalam
kategori 'Worst Blog'. Sama-sama membantu secara positif,

terima kasih.

Emeer MyStarz said...

Tq Rasyidah for the support:). Uncle Appreciate it :)
May Allah Bless You Always.. Amin.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wowww nice entry indeed!! =)

btw.. I just voted for you at Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012..

Plsssss vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com thank youuuuuuuuu =)

Azham Vosovic said...

wah....good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...