Thursday, December 8, 2011

NEW! Segmen Jom Kenali Emeer Mystarz




Assalamualaikum ^_^


Contest yang lepas tu, tak ada penyertaan lah! Mungkin ada yang nak join, tapi contest terpaksa lah dibatal kan. Kepada kawan-kawan yang nak join tu, jangan risau. Saya buat contest yang baru. Saya rasa salah satu sebab orang tak nak join contest yang lepas tu, mungkin dorang ni tak kenal Emeer kot. Hehe, jangan marah ye Emeer. Jadi kali ni, saya nak buat Segmen Jom Kenali Emeer Mystarz.


Syarat-Syarat Penyertaan

1. Disebab kan kotak follower semua blog ada masalah sekarang ni, segmen ni terbuka kepada semua blogger. Tapi kalau semua tu dah okay, korang mesti follow blog ni jugak ye?

2. Buat satu entry yang bertajuk Segmen Jom Kenali Emeer Mystarz.

3. Letak kan banner yang kelakar dekat atas tu, dalam entry tersebut. Hik hik

4. Korang kena cerita kan serba sedikit mengenai Emeer. Kepada yang dah kenal tu, mungkin senang nak buat ayat kan? Tapi kepada yang tak kenal Emeer tu boleh la tengok pada page About Emeer. Tapi sikit je lah. Kalau rasa tak lengkap, boleh lah search dekat Google ye?

5. Tag sekurang-kurang nya seorang sahabat blogger korang yang berminat join segmen ni. 

6. Letak kan link penyertaan pada komen entry ni.

7. Tarikh tutup penyertaan ialah pada hari Ahad, 18 Disember 2011 jam 12.00 tengah malam.

8. Segmen ini juga akan dibatal kan sekiranya kurang 7 penyertaan.


Senang kan? Hadiah-hadiah contest lepas macam mana? Berbaloi tak dengan segmen kali ni? Segmen ni masih menawar kan hadiah-hadiah tersebut.


Hadiah-hadiah bagi pemenang

Tempat pertama : > Topup RM10 bagi pelanggan Maxis/Celcom/Digi sahaja.
                               > Simple header

Tempat kedua :    > Topup RM5 bagi pelanggan Maxis/Celcom/Digi sahaja
                              > Simple header

Tempat ketiga :    
> Topup RM5 bagi pelanggan Maxis/Celcom/Digi sahaja

*Harap-harap segmen kali ni dapat sambutan lah ye? Kerjasama anda amat dihargai. Okay, bye... :D



10 comments:

*ZaFirAh* said...

Fira join segmen ni!^^

http://pinkismypriority.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

fatehah_alfa95 said...

http://tehaalpha.blogspot.com/2011/12/hey-mungkin-ramai-yang-tak-mengenali.html

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

syaf said...

kene cerita kat blog er? haha.. Adeyyh... good luck participant (:

Ash Kyouhei said...

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

Ash Kyouhei said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

Anith Hanisah said...

join..walaupun aku tak kenal kau nie..jangan lah batalkan segmen niePenat tau buat~~Hee

http://sayasukasepakhanafi.blogspot.com/2011/12/new-segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

Mas Farah (= said...

assalamualaikum . hye . mas dah join dah segmen nie ...
here the link http://budaxshukegelak.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

Eika Suzyana said...

Adik comel, akak join sini taw ^_^

http://eikasuzyana.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-kenali-emeer-mystarz.html

Emeer MyStarz said...

thnx so much for the support :)
have fun !!! :D
i love you allz ;) .. zasss ~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...