Tuesday, December 6, 2011

Contest Banner Hari Jadi Emeer Ke-16





Assalamualaikum ^_^



Nampak tak banner kat atas tu? Hari jadi Emeer tak lama lagi tau? Saya nak buat satu contest yang julung-julung kali diadakan untuk followers blog ni. Korang nak join? Jom lah! Memeriah kan contest ni. Tapi ada beberapa syarat tau?


Syarat-syarat nya :

1. Terbuka kepada followers blog All About Emeer.

2. Buat satu entry yang bertajuk ' Contest Banner Hari Jadi Emeer Ke-16 '

3. Letak banner rasmi contest ni dalam entry tersebut.

4. Korang kena lah reka satu banner khas sempena hari jadi Emeer berukuran bebas. Tapi lebih kurang macam kat atas ni lah. Tak kisah lah korang nak buat macam mana, nak tulis apa. Ikut kreativiti masing-masing. Yang penting letak nama blog korang pada banner supaya tidak dipindah milik.

5. Letak kan banner tu sekali dalam entry korang.

6. Boleh tak kalau korang tag seorang saja kawan korang supaya lebih ramai penyertaan? Boleh atau tak, korang kena buat juagak. Hehe. Pastikan kawan korang tu berminat untuk join. Jangan paksa ye?

7. Contest batal sekira nya kurang daripada 9 penyertaan. Kenapa 9? Sebab saya suka nombor 9. Banyak sangat tu. Okay lah, kalau kurang 7 penyertaan.


Itu saja. Lepas siap entry tu, letak kan link penyertaan korang pada komen entry ni ye?
Tarikh tutup penyertaan ialah 7 Disember 2011 pada pukul 12.00 tengah malam. Kejap sangat ke? Okay lah tu. Yela, kalau boleh saya nak umum kan pemenang tu 8 hari bulan ni jugak. Tapi kalau ada sebarang bantahan, jangan segan2 bagitahu. Harap2 tak ada lah ye? Kalau ada bantahan, korang tak payah join! HAHA. Kejam. Okay, bye.


Haa? Apa? Hadiah? Nak hadiah jugak ke? Tak payah lah! HAHA, lagi kejam. Okay2 saya bagi hadiah. Korang nak apa? Makan malam dengan Emeer? Boleh! Tapi mintak dekat dia lah! Kalau hadiah nya macam tu, confirm korang nak join kan? Dah2, lupa kan.

Ni hadiah2 nye :
Tempat pertama : > Top up RM10 Maxis/Celcom/Digi
                               > Entry khas untuk blog anda dalam blog official saya, Cerita Di Sebalik Blog

Tempat kedua :    > Top up RM5 Maxis/Celcom/Digi
                               > Juga entry khas untuk blog anda dalam blog saya.

Tempat ketiga :    > Top up RM5 Maxis/Celcom/Digi.

*Maaf lah, ini je hadiah yang mampu dan senang nak bagi dekat korang. Semoga berjaya. :D



8 comments:

Emeer MyStarz said...

yeah .. thnx syida :)..btw i nk join jgk !!! ..hahaha..
juara juga akan menerima hadiah sampinan iaitu mkn mlm bersama syida n saya di restoran kampung pisang !!! .. hahaha :D

Rasyidah said...

@Emeer MyStarz
Sama2. Nak join? Haha, join je lah. restoran kg pisang? kat mana tu? boleh sgt. Merepek je. Hahaha!

QHAIRY RAFIEY said...
This comment has been removed by the author.
Emeer MyStarz said...

@Rasyidah
restoran kampong pisang tu kat ramai org yg da jd zombi !!! ..haha ..
btw.. brp ramai yg join contest ni.. saya x nmpak pon ..hahaha ..
klu ada .. nk tgk kat mana ea .. haha ..
btw .. syida delete 1 komen ea .. nape ea.. ape komen dye ?

anisyanaa said...

Emmm, nak join ke tak ni? Hehe :D

Rasyidah said...

@Emeer MyStarz
Unsuccessful la. Tak de penyertaan langsung. Owh, komen tu. Sy tak delete pun. Pengomen tu yg delete sendiri. Tak pe, nanti saya buat contest lain. Follower je ramai.

syaf said...

Rasydah (: so dibatalkan lah er..? nvm (: try next year ;) btw!..
Emeer!!:D birthday boy!! kampung pisang dkat mane tu?? hehe! nty kene makan zombi nty susah tahu !:D haha... Happy birthday... :D may semua..semua..semua.. yg diimpikan ;) jadi kenyataan... amin (:

love :) Fyqah :"D

Emeer MyStarz said...

thnx all my frenz for the comments :D
Gud Luck to all participants ea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...